top of page
Search

Кожата и лятото: Предотвратяване на тъмните петна - трета част


Най-ефективният начин за предпазване от петната е да се защитим от слънцето. С времето прекомерното излагане на слънце води до неравномерен тен и състаряване на кожата. Ето защо е от изключително значение да се използва SPF – особено върху най-откритите зони, където трябва да се нанася всеки ден през цялата година.


ИМА ЛИ КОЗМЕТИКА, КОЯТО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ СРЕЩУ ТОЗИ ПРОБЛЕМ?

Като козметик моите критерии за избор на слънцезащитен продукт са той да бъде хидратиращ, некомедогенен, да не предизвиква лъщене и омазняване, с най-висок фактор на защита от вредното въздействие на слънцето и предпазващ от повторна пигментация.

Тъй като моята кожа е проблемна - мазна, широки пори, предразположена към възпаления и силно чувствителна, дълго проучвах слънцезащитните продукти и много малко отговориха на изискванията ми.


Моят избор е CLINICCARE дермокорективен слънцезащитен крем SPF50++ 30 мл , който осигурява покритие с цвят, който е адаптивен с тена на кожата! Ехаа, яко, нали?

Подходящ за всички дами, които желаят 2 в 1 - слънцезащитен крем и покритие на несъвършенства! Без нужда от фон дьо тен!

Можете да го получите в Skin beauty студио - Самоков или като го поръчате на 0885951744

Матира, защитава и усъвършенства кожата.

Иновативна защита всичко-в-едно, предназначена и за най-чувствителната кожа.


Този многофункционален крем не само хидратира и успокоява кожата, но съдържа и UV филтри и саморегулиращи се пигменти, които защитават и подобряват външния вид на кожата. Осигурява леко покритие, за да скрие зачервяване, неравномерен тен и подпухналост, възстановява и укрепва, като същевременно скрива несъвършенствата, което го прави чудесен за грижа за кожата след процедури.

Прекрасен за UV защита на кожите, които са предразположени към пигментации и се борят с този проблем. Той ефективно защитава от преждевременно стареене и от слънцето. Помага на кожата да устои на външните агресии и намалява производството на меланин. Забавя се появата на нови петна, а тенът става свеж и светъл. Формулата осигурява най-високо ниво на UVA защита като бариера срещу вредните лъчи.

Безопасно е да се използва след клинични терапии, като филъри, микроиглени терапии, химичен пилинг, лазерна терапия и мезотерапия.

Подходящ за всеки тип кожа, дори чувствителна.


КАК ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ПОЯВАТА НА ТЪМНИ ПЕТНА В БЪДЕЩЕ?

Трябва да се избягва стоенето на слънце, да се използва подходяща козметика и да се ексфолиира кожата два пъти в седмицата – всичко това ще допринесе за по-равномерен тен.

Инвестирайте в качествена козметика, която отговаря на тези нужди.

Ако там, където живеете, е слънчево, освен SPF, свикнете да носите шапка и слънчеви очила навън. Не подценявайте и облачните дни. Дори и ако по цял ден седите в офиса, в близост до прозореца, също сте изложени на UV радиация, затова вземе необходимите мерки!


Професионална грижа за кожата

Ексфолиирането с продукт, който съдържа АНА киселини, отстранява мъртвата кожа и стимулира възобновяването на клетките и така спомага за по-добрия вид на кожата и за по-равномерен тен.

Терапия за всеки сезон от Skin beauty студио - Самоков: подмладяване, подобряване на кожа, склонна към акне и предотвратяване на фотостареенето. Мезотерапевтична стимулация на кожата без инжекции и видима десквамация.


AHA + EGF (Алфа Хидрокси Киселини) предлага резултат, сравним с този, получен чрез неинвазивна мезотерапия или чрез повърхностен химичен пилинг. Той съдържа комплекс от 5 алфахидрокси киселини (АХА), антиоксиданти, епидермални растежни фактори.


Запишете Вашия час СЕГА

0885951744



86 views0 comments
bottom of page