top of page
Светослава Попова
Нутрициолог
холистичен козметик
DSC_8395_edited.jpg

         Здравейте,

          Казвам се Светослава Попова – Иси и съм козметик, холистичен терапевт... Но всичко започна малко по-различно... Бивш финансист съм, преподавател и ... изследовател – предприемач в търсенето на призвание :) През годините работа по специалността усещах, че нещо липсва... нещо не си беше на мястото и осъзнах кое е то... Аз не си бях на мястото...

         Съзнанието ми винаги е гравитирало около уникалността на биохимията на човешкия организъм, висшия човешки синтез дух – тяло, красотата на природата и животът в хармония с нейните ресурси и закони.

         Още от малка често боледувах и страдах от хронични заболявания, които на по-късен и вече осъзнат етап ме накараха да се замисля, че се намирам в един омагьосан кръг... Взех здравето си в свои ръце и започнах да практикувам йога, да посещавам семинари, свързани с холистичната медицина, курсове и тренинги за личностно развитие. 

         Опознавайки все повече холистичните методи на лечение и в комбинация с интереса ми към здравословното и балансирано хранене,  концентрирах усилията си в областта на пълноценния начин на живот в различните му аспекти. Така намерих своето призвание в лицето на нутрициологията, натуропатията, аюрведа, Рейки, йога, Хюман дизайн и холистичната козметика. Този велик синтез от древни и "млади" науки ми помогнаха да заживея в хармония с тялото си, като хроничните заболявания останаха в миналото!

         Вървейки по този необятен път на познанието и използвайки личния си опит и наблюдения, започнах да прилагам наученото в полза на хората, като провеждам алтернативна диагностика на човешкото тяло с ВЕГА ТЕСТ и БИОРЕЗОНАНСНА диагностика и терапия, съчетани със съставяне на препоръчителни хранителни рациони.

...НО това не ми беше достатъчно. Практикувайки осъзнах кое е липсващото звено в практиката ми  - грижа за проблемната кожа! Търсейки подходящо обучение, попаднах на Даниела Спасова, която ми предложи изцяло холистичен и екологично насочен подход в козметиката! 

...И кръгът е вече затворен!

Вярвам, че за да бъде човек красив външно, трябва и вътре в нас всичко да е наред. Красотата трябва да бъде постигната чрез здраве! Защото всяка кожа е уникална и изисква адаптирана грижа и собствен режим за красота!

Как?
- Подходът ми при третирането на проблемна кожа съчетава коригиране на първопричините за проблема, индивидуален подбор на активни вещества, вълшебното въздействие на етеричните масла, последните дерматологични изследвания, древните източни тайни за красота и модерната козметична биохимия.  
Като сертифициран нутрициолог използвам в практиката си биорезонансната диагностика и терапия, благодарение на която откривам първопричината за даден проблем и препоръчвам протокол за балансиране на храненето, детоксикация, подобряване на чревния микробиом, балансиране на хормоните, оптимизиране грижата за кожата.

         Не забравяйте... ние самите сме отговорни за това, което се случва в живота ни и за състоянието, в което се намираме. Животът ни е низ от решения – тези решения могат да ни осигурят пълноценен живот или да ни докарат до разруха.

         В този ред на мисли искам да споделя една велика мисъл на Андрю Матюс – „За да започнеш нов живот, няма по-добро място от това, на което се намираш в този момент!“

Вземете вашето решение сега!

         Поемете по нова посока в грижата за себе си... Не отлагайте...Красотата трябва да бъде постигната чрез здраве!

С обич,

Иси

Certificate2.jpg
Certificate3.jpg
Certificate1.jpg
Certificate4.jpg
bottom of page