top of page

Вега тест - хранителна поносимост към над 170 храни

20200630_162229.jpg

…Опитвали ли сте се да се храните по – малко, но въпреки това килограмите ви си стоят или дори се покачват? – Причината е, че не ядете тази храна, която организмът ви толерира. В този случай на помощ идва Вега тестът!

Що е то Вега тест?
Вега тест е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безкръвно тестване към 190 храни - много плодове и зеленчуци, подправки, ядки и семена, подсладители и сладкиши, млечни продукти, зърнени и бобови храни, животински продукти, различни видове брашна, ориз, захар, риба, както и алкохол, кафе, чай, бира и други.
 
Описание на процедурата:
В лявата ръка клиентът държи електрод за обратна връзка, който е свързан към апарата за Вега тест, а на палеца на дясната ръка, посредством специална писалка с метален накрайник, операторът притиска акупунктурната точка на белодробния меридиан.В специална сонда, която е част от веригата, се поставят ампулки с извлеци от храни, напитки, консерванти. Данните се отчитат на екран от скала, намираща се на самия апарат и се попълват на хартиен носител. Изследването тества отговора на организма към поставените различни хранителни субстанции. Ако тялото е толерантно и добре разгражда дадена храна, показанията на скалата са над определени стойности. Ако има нетолерантност към тестваната храна, данните са под тези стойности. Така се определя чувствителността към различните хранителни субстанции и индивидуалния отговор на организма към тях. В рамките на около един час с теста се установява към кои храни организмът има добра толерантност – да разгражда, усвоява и превръща в енергия, кои от тях не толерира – разгражда бавно, не усвоява достатъчно и ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.
Процедурата е безболезнена, безопасна, не се взима кръв и не се използват игли! Резултатът е готов веднага.
Важно е да знаете, че ако приемате хранителни добавки – можете да ги донесете, за да се тестват дали имате добра поносимост към тях. Дори и най-полезната храна или добавка може да се окаже неподходяща за вас. Целта ми е да ви помогна да запазите добрата си фигура и вашето здраве. Ще ви предоставя пълна и изчерпателна информация към кои храни вашето тяло е толерантно и разгражда добре.
Можем да направим и комбинации от храни в сондата, например домат и сирене, и да разберем дали Ви понася на организма!
Всеки клиент получава писмен списък с резултати от изследваните храни и алергени, препоръки за балансирано хранене, полезна информация за поддържане на добро физическо състояние и примерен хранителен режим с позволените храни. Лесно и без гладуване ще се разделите с излишните килограми, токсини и алергии или просто ще поддържате здравословно тегло. Това е индивидуалният подход към здравословното хранене.
Когато се приемат установените от теста толерирани храни сравнително бързо и необратимо се намаляват излишните килограми. Поддържа се правилно нашата обмяна, по- малка е опасността от напълняване, намалява хроничната умора, чувстваме се добре, здрави, по- бодри и работоспособни.
Разбираш, че за да си по-здрав и по-слаб, не е нужно да се травмираш с различните диети и гладувания. Изобилието от „препоръчани  и изпитани“ диети, с еднакви за всички хранителни продукти, объркват хората. И без това, съвременните храни и обработката им не са в полза на здравето ни.

Изисквания:
Клиентът трябва да отстрани всички метални предмети от себе си – бижута, часовник, както и телефон. Настанява се на удобен стол. По време на теста не се кръстосват ръце и крака.
За всички ли е подходящ тестът?
Тестът е подходящ и важен за всеки един от нас. Дългогодишният опит от неговото прилагане доказва, че консумирането на разрешените, толерирани храни, значително подобрява състоянието на хора с: диабет, подагра, псориазис, инфаркт, инсулт, артериална хипертония, бъбречни, чернодробни и онкологични заболявания, на дихателна и ендокринна системи, климакс, наднормено или поднормено тегло при деца и възрастни, анорексия и булимия, гастрит, колит, запек, синдром на раздразненото дебело черво, гастроезофагеален рефлукс, анемии, акне, целулит, дерматити, депресии, неврози. Важен е за спортисти, телевизионери, артисти.

Противопоказния - Вграден пейсмейкър.

Нетолерираните храни се изключат временно /от 3 до 6 месеца/. Нетолерантността към храните не е до живот, не се предава по наследство.Препоръчително е Вега тест да се прави два пъти в годината: пролет и есен, до постигане на желания резултат.

 

Продължителност на процедурата - 1 час

Цена: 60,00 лв. + включена диетологична консултация

 

Вега тест + изследване за липси на витамини и минерали - 70 лв.Не отлагай… Здравето започва от днес!

bottom of page