top of page

ПОРЪЧКИ, ДОСТАВКА, ПЛАЩАНЕ, И РЕКЛАМАЦИИ

Как става поръчката?

Вие имате възможност да поръчате неограничен брой продукти, като се обадите на нашия телефон, пишете съобщение на Вайбър или месинджър.
След направена поръчка, на посочения от Вас e-mail ще получите известие за потвърждаване на поръчката и кога да очаквате доставката. Екипът на „Апогея Оренда “ ЕООД потвърждава направените поръчки всеки работен ден от 10:30 ч. до 17:00 ч. Поръчки направени след 16:00 ч. се изпращат на следващия работен ден.

Време за обработване на поръчката

Поръчките се обработват в рамките на работната седмица, като поръчки направени преди 16 часа се изпращат на същия ден. Ако поръчаните продукти не са налични ще бъдете уведомени за това, както и колко време ще отнеме, за да бъдат в наличност.

Доставка

Доставките се извършват с куриерски фирми "Еконт" и Спиди". Поръчките пристигат в рамките на от 1 до 2 работни дни до всяка точка на България. Възможно е срокът на доставка да се удължи в случай, че куриерската фирма не посещава всекидневно населените места, които сте записали при поръчка.

Почивни дни и официални празници

Моля, имайте предвид, че всички поръчки направени по време на почивни дни и официални празници, ще бъдат обработени и изпратени на следващия работен ден.

 

 

Цена за доставка

Цените за доставка са съгласно ценорасписа на избраната от Вас куриерска фирма.

Отвори преди да платиш

Всяка пратка, бива изпращана с опция за отваряне и преглед преди заплащане. Тоест вие имате право да отворите вашата поръчка, да проверите поръчаните от вас продукти и чак тогава да заплатите на куриера.

В случай, че желаете да върнете обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. При връщане на закупена стока по желание на клиента, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

От къде nutrissy-life.com изпраща поръчките?

Всяка направена поръчка, бива изпращана от офиса на фирмата: гр. Самоков, ул. Македония 34А

Доставки извън България

Не се изпълняват.

Плащания

- Наложен платеж

Плащате за покупката в брой или с банкова карта на всеки куриер на Еконт или в офис. В пратката ще намерите касова бележка за стойността на съответната поръчка. Ако желаете издаване на фактура, моля да го упоменете изрично.

- Банков път


Можете да направите плащане по банков път по банковата ни сметка в ОББ АД. При избор на този метод на плащане се заплаща цялата сума на поръчката (вкл. и цената за доставка). След заплащането по банков път Вие не дължите никакви допълнителни такси и разходи при получаването на поръчката. Всяка поръчка платена чрез този метод бива придружавана от фактура.

„АПОГЕЯ ОРЕНДА“ ЕООД

BG72UBBS80021094893640

BIC: UBBSBGSF

ОББ АД

 

Рекламации

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на АПОГЕЯ ОРЕНДА ЕООД и му се изпраща същият, а при липса на такъв - равностоен на закупения продукт. Замяната се съгласува с клиента, а при несъгласие за замяна на клиента се възстановява заплатената сума не по-късно от 20 дни, считано от датата на рекламацията. В този случай транспортните разходи са за сметка на АПОГЕЯ ОРЕНДА ЕООД. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й.

В случай, че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

 

Адрес за връщане 

АПОГЕЯ ОРЕНДА ЕООД

гр. Самоков, ул. Македония 34А, офис 405

тел: 0885951744

bottom of page