top of page
maxresdefault.jpg

Виж...

БИОРЕЗОНАНС ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

Време е да се разделим с остарелите методи, които ни убеждават, че хроничните заболявания са нелечими и не можем да избягаме от необходимостта да приемаме хапчета. Нашите устройства спомагат за подобряване на здравето по естествен път. Уелнес технологиите WebWellness могат да се използват от лекари, както и от хора без медицинско образование у дома. Те не лекуват болести, а ги предотвратяват.

Какво представлява концепцията за WebWellness? Програмата WebWellness се състои от две устройства – Life Balance и Life Expert, които работят заедно и позволяват да се контролира състоянието на тялото, извършват бърз, неинвазивен скрининг и незабавно съставят индивидуален комплекс, който предпазва от вируси, гъбички и паразити, както и за хармонизация и засиливане на имунната система.

LIFE BALANCE 2.0

new2.png

Преносимото уелнес устройство LIFE BALANCE е проектирано за ефективна борба с паразитите, пречистване на тялото от токсини и предотвратяване на много заболявания.

С помощта на електромагнитни вълни, които по своята честота съвпадат с естествените вибрации на микроорганизмите, LIFE BALANCE действа върху патогенните микроорганизми в нашето тяло и ги унищожава, усилвайки тези вибрации.

Най-важното е, че за човешкото тяло тези електромагнитни вълни са абсолютно безопасни, защото честотата на паразитите не се припокрива с честотата на човешката дейност. LIFE BALANCE е напълно безопасен за човешкото тяло и засяга само паразити и
употребата му няма възрастови ограничения.

Устройството LIFE BALANCE съдържа 300 основни предварително определени програми.
100 за предотвратяване на паразитни инфекции, 100 хармонизиращи програми, 100 възстановяващи програми. Ако желаете, можете да допълвате основните програми с изключителни комплекси, съставени от производителя и да разширите общия брой програми до 600.
Устройството работи съвместно с устройството на уеб клиниката LIFE EXPERT PROFI.

Кратък списък на терапиите, които могат да се провеждат с мобилното устройство LIFE BALANCE:

 - единственият метод за без антибиотична терапия на упорити и резистентни патогени

(от бакериален,гъбичен и вирусен произход) независимо от тяхната органна локализация.

Например: (стафилококови, стрептококови, хламидиални, гъбични, паразитни и всякакви други инфекции);

 - различни видове алергии и техните прояви (бронхиална астма, екзема, невродермит, псориазис и др.);

 - патологии в дейността на храносмилателната ситема (гастрит, язва, хепатит, колит, дисбактериоза);

 - патологии в дейността на пикочно-половата система-пиелонефрит, цистит, простатит и др.;

- ендокринни нарушения в организма- дисфункция на щитовидната жлеза, наднормено тегло;

- заболявания на опорно-двигателния апарат-артрит, ревматизъм;

- вегетативно-съдова дистония, невралгии, мигрени, неврити, радикулити, нарушения на съня.

LIFE EXPERT PROFI

Диагностична портативна база LIFE EXPERT PROFI:

  • информация за функционалното състояние на тялото за 47 органи и системи;

  • избор на лекарства, които са най-благоприятни за организма;

  • състояние на аурата и определяне на биологична възраст;

  • автоматично изготвяне на индивидуален комплекс за устройството LIFE BALANCE;

  • избор на лекарства и продукти през контейнер, контрол на ефективността на средствата;

  • избор на лекарства чрез виртуален контейнер (базата данни се актуализира постоянно);

  • можете да идентифицирате индивидуална непоносимост към определен хранителен продукт (без поглъщане) и да изберете хранителни продукти, лекарства, козметика, хранителни добавки в съответствие с резултатите от теста и много други.

В рамките на минута устройството LIFE EXPERT PROFI ще измери всички индикатори и използвайки компютърна програма, ще изпрати данните през интернет на мощен сървър. Сървърът сравнява данните с повече от милион различни индикатори и изпраща обратно резултата, който можете да отпечатате, ако искате. Докладите са представени под формата на цветни илюстрации: ДИАГРАМИ, ГРЪБНАЧЕН СТЪЛБ, АУРОГРАМА, демонстриращи енергийното и физиологичното състояние на органите и системите.

Внедрена възможност за сравняване на резултатите от сканирането „ПРЕДИ“ и „СЛЕД“ излагане на каквито и да било външни фактори (смяна на времето, прием на лекарства, козметика, храна).

По този начин можете да наблюдавате състоянието на тялото си всеки ден: извършвайте експресни сканирания сутрин и вечер и веднага съставяйте индивидуален комплекс, който ви предпазва от вируси, бактерии, гъбички и паразити, хармонизирайте и възстановявайте имунитета. Тези устройства са възможно най-лесни за използване, не изискват специално обучение, предназначени са за използване у дома и са абсолютно безопасни.

КОМПЛЕКСЪТ Е ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ОСЪЗНАТ ПОДХОД КЪМ ЗДРАВЕТО СИ, КАКТО И ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЦЕНЯТ ВРЕМЕТО И ПАРИТЕ СИ.

продукти и цени

bottom of page