top of page

Млечен пилинг

MILK-PEEL.png

ПОВЪРХНОСТЕН ХИМИЧЕН ПИЛИНГ при пигментни петна, повърхностни белези, фини бръчици, матов тен и загуба на тонус.

Подходящ и при нежни, тънки и чувствителни кожи.

Основни преимущества: • Възстановява блясъка на тена, • Стимулира епидермиса, • Регулира мазната кожа и разширените пори, • Подобрява състоянието на фините и големите бръчки, • Изравнява цвета на кожата, • Усилва действието на ежедневната козметика.

Активни съставки: Foamer 15 – Гликолова киселина, Еноксолон – pH 4.1 Milk Peel – Гликолова, млечна и салицилова киселина – pH1.9

Резултати след приложение на серия от 6 процедури:

Кожата е с възстановен блясък и равномерен тен, повърхностния слой на кожата е обновен и изгладен, фините бръчици са изчезнали.

Този вид пилинг се отличава с нежното си и деликатно въздействие, без да предизвиква зачервяване, лющене и дискомфорт. Прилага се при хора с динамичен начин на живот, при които не е възможно прекъсване на социалните контакти в периодите след приложението. Обновяването на повърхностния слой става постепенно, контролирано и безопасно. Процедурата осезаемо стимулира младежките процеси в клетките и отстранява козметични недостатъци като пигментации, бръчки, понижен тонус, нарушена структура, сивкавост.

Как действа?

Млечната киселина е мощен антиоксидант, който подобрява релефа на кожата, подсилва нейните защитни и адаптивни процеси, които са особено важни за тънката и чувствителна кожа във възрастта 40+.

Има ли болка по време на процедурата?

Усещането по време на процедурата е за повърхностно щипане. Няма болка нито по време на процедурата нито след нея. Кожата е без зачервявания, свежа и тонизирана още същия ден.

За траен резултат е необходимо да се направи серия от 4 - 6 процедури в рамките на два месеца.

Преди приложението на пилинга задължително се прави диагностика на кожата. Ако кожата е чувствителна се прави тест за поносимост в деня преди приложението му.

Клинично доказани резултати: • при 92% от пациентите кожата е придобила блясък, още след 2 процедури (клинични резултати) • при 83% от пациентите кожата е станала по-равномерна и е придобила повече блясък, след 3 процедури • при 100% от пациентите значително са се подобрили участъците с фини бръчици и се е изгладила грубата структура, само след 1 процедура (клинични резултати).

Цена: 50,00 лв.

При пакет от 4 - 6 процедури, клиентите ползват 20% отстъпка!

MilkPeel-1.jpg
bottom of page