top of page

Химичен пилинг

Депигментиращ Ексфолиращ Пилинг PRO AHA PIGMENT-CORRECTOR

АНА 12% + Tranexamic Acid 5%

Описание: Комбиниран концентрат с AHA киселини с висока толерантност, който избистря тена, подобрява блясъка на кожата и деликатно премахва увредените кожни клетки. Комбинацията от 4 алфа хидрокси киселини във формулата - млечна, гликолова, лимонена и ябълчена - подобряват размера на порите и релефа на кожата, полирайки я до съвършенство. Високото съдържание на екстракт от женско биле и транексамова киселина възстановяват кожната бариера и имат силно успокояващо, противовъзпалително и инхибиращо синтеза на тирозиназа действие. Допълнителното насищане с влага идва от стриктните пропорции на комбинацията от захариди AQUAXYL™ и хидратиращ комплекс Sens'Hyal™, поддържащи водния баланс на клетките.

Комбиниран АНА Пилинг За Проблемна И Акнеична Кожа

С азелаинова киселина и AHA 12%

Описание: Комбиниран АНА пилинг за проблемна и акнеична кожа с азелаинова киселина, подобряващ състоянието на склонната към акне и несъвършенства кожа. Комбинацията от 4 алфа хидрокси киселини във формулата - млечна, гликолова, лимонена и ябълчена - стяга и почиства порите, ексфолира повърхностният слой и оставя кожата гладка, стегната и сияйна. В съчетание с хидратиращи захариди AQUAXYL™, Колаген и екстракт от Мечо грозде всички вложени активни съставки работят в синергия, за да нормализират правилната структура и тонус на кожата. Концентратът има силно антиоксидантно и противовъзпалително действие. Подходящ за целогодишна употреба. Задължително използвайте SPF защитен продукт след финала на терапията.

Анти-Ейдж Пилинг AGE REVERSE - 15% MULTI AHA + COLLAGEN

Описание: Освежаващ пилинг с регенериращо действие, борещ се с фините линии и бръчиците, слънчевите увреждания и неравната текстура. Формулата съдържа иновативен подход към преструктурирането на матрикса и нежно полира кожата, благодарение на богат комплекс АНА киселини - млечна киселина, гликолова киселина, ябълчена киселина, бадемова, киселина, лимонена киселина и PHA - полихидрокси киселини. Тази комбинация от киселини заздравява еластиновите фибри и спомага разкриването на по-гладка и полирана повърхност, като в същото време, в дълбочина структурните компоненти на кожата са укрепени, благодарение на хиалуроновите омрежени молекули. Балансиращата активност на патентования колагенов хидролизат и екстракта от пасифлора, успокоява кожата и я поддържат подмладена.

Дълбок Билков Пилинг HERBALISTIC - MULTI ACIDS + PHA 20%

Описание: Дълбок билков пилинг за обновяване и детоксикиране на кожата съдържащ плодова, млечна, гликолова и лимонена киселина със силно кератолитично действие. Кръстосаните полимери на натриев хиалуронат и хидрокси киселини, в чиято структура са въведени PHA (лактобионова и глюконолактонова) и AHA (бадемова) киселини - SharoHyal Moist PHA във формулата, имат по-висок капацитет на трансдермално проникване за по-гладка и по-равномерна повърхност на кожата. В съчетание с натурални екстракти от лайка, здравец, маточина и екстракт от зелен чай Матча наситен с катехини - пилинга детоксикира, почиства и изглажда кожата, като спомага уеднаквяването на тена, успокоява раздразненията и има силно антиоксидантно и противовъзпалително действие. 

Цена: 65,00 лв

bottom of page