top of page

Лифтинг масаж на лице

masaj-lice.jpg

Програмата е насочена към мъже и жени, които искат по безопасен и безболезнен начин да поддържат кожата еластична, свежа и млада.

Ръчният лифтинг масаж е с най- широкоспектърно въздействие, постигнато по естествен природен начин. Стимулира кръвоснабдяването и храненето на тъканите, производството на еластин и колаген, дишането и жизнеността на всички клетки, подобрява обменните процеси в кожата, подмладява мускулите , повишава защитните способности на кожата, въздейства позитивно на нервната система.

В резулат на лифтинг масажа лицето е сияйно, подмладено, свежо, тонизирано, с видимо подобрена еластичност, стегнат овал и младежко излъчване.

За кого е подходяща?

За мъже и жени, които избират естествените природни начини за поддържане на красотата.

Кога не бива да се прилага ?

  • Когато има активирани възпалителни процеси по повърхността на кожата, висока температура, при нервна възбуда, главоболие, високо кръвно и сърцебиене в деня на изпълнение на масажа, както и при наличие на друг вид активни в момента болестни състояния.

Процедурата е приложима при суха и при мазна кожа. Продуктите и активните съставки, с които се изпълнява се съобразяват с индивидуалните характеристики на кожата.

Основни моменти на процедурата:

1. Подготовка на лицето. Отстраняване на грим и повърхностни замърсявания.

2. Ензимен пилинг

3. Лифтинг масаж:

  • Подобрява кръвоснабдяването на тъканите. В резултат на това кожата става свежа, тонизирана и по младежки розовееща.

  • Предотвратява промяната на по-фините мускулни групи, които предизвикват промяна във формата на устните, като предизвикват увисване на ъгълчетата на устните.

  • Възпрепятства образуването на бръчки на челото и между веждите.

  • Засилва храненето на тъканите в зоната на шията и деколтето, предотвратява образуването на бръчки и отпускането на кожата.

  • Подхранва с естествени разстителни масла, витамини и антиоксиданти.

  • Подобрява метаболизма на кожата.

  • Въздейства релаксиращо и отморяващо на нервната система.

3. Маска (съобразена с типа кожа и спецификите на кожата в момента)

4. Финален крем с УВ защита

Времетраене: 60 мин.

Цена: 50,00 лв. - 60.00 лв.

bottom of page