top of page

Събития

Image by Mina Stankovic

16 - 22 Юли
о-в Тасос
Гърция

Ритрийт - ваканция на прекрасния о-в Тасос в слънчева Гърция

Заповядайте на нашето вълнуващо седем дневно пътешествие -ритрийт,насочено към разкриване на твоята автентична Божествена същност. Заедно ще се радваме на безкрайните лазурни плажове на остров Тасос, целунати от Слънцето и галени от морските вълни. С удоволствие ще се насладим заедно на екзотична морска храна, вълнуващи вечери с гръцка музика и вълшебни енергийни практики. Очакват те незбравими пътувания с яхта, практики във водата, ритуали на Жрици в древногръцки храмове, много смях и незабравими преживявания. И още... красиви снимки, направени от професионален фотограф и още много вълнуващи изненади!

Искаме да ви покажем древни автентични практики за здраве, сила, жизненост и сексапил!

Какво те очаква?

Енергийни двигателни практики/ йога, древни източни тайни за удоволствия, смехотерапия, шейкинг, дихателни практики, констелации. Ще има древни автентични ритуали за свързване с богове и богини. Ще правим ежедневни практики за магнетичност, привличане, манифестиране на желания, чакра и тета хилинг, разкрасителни СПА процедури за лице, лечебни масажи с етерични масла, ароматерапия, динамични медитации – и това е само малка част от всичко, което сме подготвили за вас!

 

Приблизителен дневен график :

8.30 -9.30- сутрешна активност за добър старт на деня – групово занимание ;

9.30–10.15 - домашна еко закуска;

10.30-12.30 - трансформиращи и забавни практики;

12.30-18.30 - свободно време за плаж; разходки, забележителности, водни спортове, опознаване на острова, индивидуални консултации, масажи, козметични терапии и др.;

20:00 - Гурме вечеря, уникални вина,парти тайм, забавления

Организирани дейности по желание без допълнително оскъпяване –обиколка на острова, посещение на музея и фабриката за производство на зехтин, посещение и медитация на античния театър, живописни преходи, екопътеки и красиви заливи, древногръцки огнени практики около вечерен огън на плажа със специални ритуали и други ваши сбъднати желания.

 

  • Дейности с допълнително заплащане по желание – сафари с джипове, наемане на бъги, колело, АТV, конна езда, подводно гмуркане, разходки с лодки и яхти с обяд (с включени практики).

 

  • Кога: от 16 до 22 юли - седем дни, с шест нощувки в двойна стая, включени закуска, вечеря + ежедневни красиви практики .

  • Къде: Гърция, о-в Тасос, Лименас, хотел Македон

 

 Снимки и информация за хотела: www.hotel-Macedon.com

 

  • Инвестиция:

Реална цена: 1580 лв.

!!!Цена при ранно записване до 15 юни: 1380 лева. Капаро – 30% при записване

Специална цена за двойки или ако доведете приятел: 1280 лв.

 

Цената е на човек, настанен в двойна стая, на база закуска и вечеря: 7 дни, 6 нощувки в чиста и красива двойна стая с всички съвременни удобства, богата домашно приготвена еко закуска , средиземноморска вечеря в луксозни ресторанти, леки почерпки и разхладителни напитки в паузите , всички ритрийтни практики и знимания, ползване на басейн, вечерни забавления ,подаръци и др.

 

  • Цената не включва:

- Пътни разходи;

- Индивидуални сесии;

- Масажи и козметични процедури по избор;

- Биорезонансна диагностика;

- други

 

ВОДЕЩИ


Паола Апси 

Занимавам се с личностно израстване и духовно развитие повече от 28 години .

С радост ще ти съдействам да отвориш Божествения си потенциал и да бъдеш възможно най-добрата версия на самия себе си - енергичен/а,щастлив/а,оптимално здрав/а и състоятелен /а.

Мога да те вдъхновя да разгърнеш любовта в теб и да изградиш хармонични отношения с твоите близки, както да живееш в съзвучие с Промените на Новото време.

През последните 16 години пребивавах за дълги периоди от време на остров Бали в Индонезия, Латинска Америка Азия и Европа,. Преминах над 50 забележително тренинга при уникални учители от Световна класа .

В моите консултации и терапевтични сеанси използвам уникални древни практики. Тези тайни знания съм придобила от Великите култури на изтока, както и лично от най-добрите учители на нашето време..Имам множество инициации за лечебна дейност и терапевтични сеанси. Умело съчетавам източните подходи , с методите на енергийната психология и био-резонанстна медицина.

Много съм умела в премахването на негативни програми и блокажи, балансиране на чакрите , пранично лечение , оптимално здраве-единство Ум-душа-тяло .

С какво мога да бъда полезна:

1. Премахване на травми,депресии, страхове, паник атаки, редуциране на стрес и тревожност, превенция на психо-емоционално здраве.

2. Себепознание и успешна лична реализация във всички области на живота-мастър коучинг , лидерство и мотивация

3. Констелации и родови терапии.

4. Освобождаване от негативна карма и определяне на житейска мисия. Пренареждане на матрицата.

5. Хармонични междуличностни отношения - брачни, романтични, роднински, родители-деца и др

6. Психологически консултации за любов, връзки и щастлив интимен/сексуален живот.

7. Манифестиране на желания и отключване на благоденствие .

Красив живот и щастливи отношения.

8. Психо-соматика и био-резонанстна диагностика.Холистични терапии.

9. Красиви пътувания, духовни ритрийти ,семинарно-обучителни дейности , удоволствие и радост от живота ,смехотерапия и забавни практики.

Заедно можем всичко!

Прегръщам ви с обич:

Ваша Паола - енергиен и духовен психолог , мастър коуч, ментор ,холистичен терапевт, творец-изследовател ,тантра фасилитатор и много добър човек. За лични и он-лайн сесии с мен-ЛС или 0888116699.

 

Светослава Попова

 

Нутриционист, козметичен и уелнес терапевт. Притежава следдипломна квалификация по нутрициология, под ръководството на доц. д-р Ламбаджиева към Българска Академия на Науките и Иновациите, акредитирана към Биологически факултет на СУ. Има завършени курсове по Рейки, йога, Хюман дизайн и професионална квалификация по холистична козметика. Основател на Център за здраве и красота „Skin beauty“ – Самоков. Практикува индивидуално адаптирани терапии за лице, ароматерапия и лечебен масаж с етерични масла. В работата си тя прилага множество практики за холистично здраве и уелнес услуги, чрез алтернативна диагностика с биорезонанс, вега тест и други, съчетани с уникални масажни техники, съставяне на препоръчителни хранителни рациони и изцяло холистичен и екологично насочен подход в козметиката.

Тел. за връзка: 0885951744

Телефони за записване:

0888116699 – Паола

0885951744 - Светослава 

IMG-69969e3d734469d3bab7ba216f92568a-V.jpg
281729631_5464243703627586_4518986938428390443_n.jpg
285852227_159364236584129_7080063979948662375_n.jpg
bottom of page