top of page
rich-1-scaled.jpg

FRESH OPTIC RICH – Подхранващ, лифтинг крем за околоочен контур на ЛЕГЕНДА International skin care

 

Цена: 54.00 лв.

 

Подхранва интензивно нежната зона около очите, благодарение на бадемовото
масло и маслото от карите.

Описание

1. МАСЛО ОТ КАРИТЕ – супер храна за кожата

- Хидратира и омекотява кожата в дълбочина и предпазва от изсушаване, като съхранява естествената мазнина на кожата.

- Дълбоко подхранва, благодарение на вит.А подпомага регенериране на тъканта, а вит. Е осигурява предпазване на клетъчните мембрани от остаряване. 

- Съдържа естествен филтър, благодарение на това той осигурява UV защита (слънцезащитен фактор 6) и снабдява кожата с основни мастни киселини и хранителните вещества, необходими за образуването на колаген.

- Маслото от карите омекотява сухата кожа, подпомага възстановяването на кожа със слънчеви изгаряния, предпазва от бръчки,

2. ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Благодарение на нея, кремът създава бърз лифтинг ефект, видимо подобрява еластичността. Кожата става нежна, стегната и подмладена.

3. ЕКСТРАКТ ОТ САЛВИЯ

Всички жени, които искат да останат по-дълго цъфтящи и млади е добре да си направят този подарък – околоочен крем с екстракт от салвия.

Салвията е известна още като „градински чай“ или „билка на дълголетието“.

Най-важните свойства на градинския чай за жените са съхраняване на красотата през менопаузата и спасяване от преждевременни бръчки.

Кремът за околоочен контур на ЛЕГЕНДА е особено подходящ при хора с нежна и чувствителна кожа на околоочният контур отново заради съдържанието на Салвия. Тя има противовъзпалително действие, съдейства за обновяването на кожните клетки. Успокоява раздразнената кожа, повлиява сухата и сърбяща кожа нежно и деликатно.

4. КОЕНЗИМ Q 10

Мощен антиоксидант, който предпазва колагена от разрушителното действие на свободните радикали, които се отделят в период на стрес и умора.

Кензим Q 10 участва в клетъчното дишане и определя качеството на клетъчната енергия. Благодарение на него, клетките в околоочната зона работят и живеят с младежки жизнен ритъм.

Биологично активните съставки – хиалуронова киселина и NMF във кремът
поддържат клетъчния ритъм и предпазват от стареене.

Без парабени!

bottom of page