top of page
dren-3-scaled.jpg

FRESH OPTIC DRAIN – Дренираща, лифтинг маска за околоочен контур на „ЛЕГЕНДА“ International skin care

 

Цена: 54.00 лв.

 

Отстранява следите от умора, изчиства токсините, премахва тъмните кръгове, разнася лимфните задържания и предотвратява появата на торбички. Маската за подобрява еластичността, стимулира клетъчното дишане и хранене. Подходяща е за приложение след тежък уморителен ден, при недостиг на сън, при смяна климата, при стрес.

Описание

Подходяща е за приложение след тежък уморителен ден, при недостиг на сън, при смяна климата, при стрес за всяка възраст, без ограничение!.

Нанася се една доза от маската, разпределя се равномерно в зоната на околоочния контур, като се избягва близостта със слъзния канал и миглите.

Допустимо е да се използва от 3 до 5 пъти в седмицата. Може да се остави да действа през цялата нощ и да се отмие с хладка вода на сутринта

Съчетанието на екстракт от червена детелина и кофеин осигуряват мощно дрениращо въздействие, отстраняват отточност, подпухналост и умора.

Маската е богата на специално селектирани растителни протеини, които подпобряват еластичността и предотвратяват образуването на бръчки.

САЛВИЯТА  , която е един от основните компоненти на маската притежава противовъзпалително действие, съдейства за обновяването на кожните клетки. Успокоява раздразнената кожа, повлиява сухата и сърбяща кожа нежно и деликатно.

 

Продуктът е без парабени. Хипоалергенен, подходящ дори за много чувствителна кожа.

bottom of page